Kan ik arbodienst van het jaar 2007 worden?

De verkiezing van ‘De arbodienst van het jaar 2007’ is kort geleden gestart. Volgens de initiatiefnemers is het eerste onafhankelijke onderzoek naar Arbodienstverlening in Nederland. Het initatief van Dialoque Media (bekend van "De ArboParade" en het vaktijdschrift "InZiekteEnVerzuim" zit) is te prijzen. Het eerste onderdeel van de verkiezing zijn internet peilingen. Het nadeel van interpeilingen is dat ze te manipuleren zijn. Voorbeelden van internetweblog Geenstijl.nl te over: GeenStijl manipuleert Trouw-peiling; Slogan Wc-eend 'beste ooit' dankzij GeenStijl; GeenStijl chips een feit!   

Nu vraag ik me af: kan ik als arboweblogger en dus die andere deelnemers aan die verkiezingen ook, dergelijke peilingen beinvloeden?  Ik kan me voorstellen dat ArboUnie, ArboNed of Achmea meer klanten kunnen bewegen om te gaan stemmen dan "regionaal Arbodienstje X"…
We kunnen het proberen… Ga naar de invullijst en stem op "PRISMA Arbozorg" (mijn eigen arbo-adviesbureautje) KLIK HIER VOOR DE LINK: alvast bedankt. En heten onze mystery guest….

alvast welkom. 

Persbericht: Wie wordt De Arbodienst van het jaar 2007?

Onlangs startte de verkiezing van ‘De arbodienst van het jaar 2007’. Dit is het eerste onafhankelijke onderzoek naar Arbodienstverlening in Nederland. Ruim 25 arbodiensten dingen mee naar deze prestigieuze titel.

Met deze verkiezing komt overzichtelijke informatie beschikbaar waarmee ondernemingen de aanbieders op het vlak van bedrijfsgezondheid langs een onafhankelijke meetlat kunnen leggen.

Drie onderzoeken
Online wordt er een anoniem klanttevredenheidsonderzoek onder klanten van de betrokken arbodiensten gehouden. De ArboDScan is vervolgens een vorm van onderzoek waarbij een Mystery Guest diverse facetten van de dienstverlening van een arbodienst onder de loep neemt. Uit de bevindingen volgt een rapport en dat vormt, gecombineerd met de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek, de basis waarop de vakjury de vijf winnaars nomineert.
De vakjury houdt met de genomineerde arbodiensten nog een interview en komt zo tot de uiteindelijke winnaars. In totaal zijn er vijf prijzen te verdelen: de hoofdprijs (De arbodienst van het jaar) en vier eervolle vermeldingen. De uitreiking van de prijzen is begin 2008.

U beslist. Doet u mee?
Elke onderneming in Nederland kan meedoen aan het online klanttevredenheidsonderzoek. Met uw deelname maakt u tevens kans op een BOL.com boekenbon of een dinercheque t.w.v. € 50,-.

http://www.arbodienstvanhetjaar.nl/

Naar internepeiling Arbodienst van het jaar =>

Lees ook:Arbodienst 2007: representatief onderzoek met welverdiende winnaar?
Lees ook:Bedrijfsleven is tevreden over arbodienstverlening
Lees ook:Nieuwe SZW-website over nieuwe Arbowet: www.arbonieuwestijl.nl
Lees ook:Veel vragen over werken bij hitte
Lees ook:CBS: Bijna 3 miljoen verzuimcontacten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.