Meest innovatieve en inspirerende werkplek

Minister-president Balkenende heeft als voorzitter van het Innovatieplatform de publieksprijs van € 5.000 uitgereikt aan de meest innovatieve en inspirerende werkplek van Nederland. De organisatie die de hoogste waardering kreeg van het publiek was Innvire- Leverancier van innovatieve producten en diensten uit Woerden. Innvire maakt het mogelijk om op iedere locatie visueel te brainstormen.

Het bedrijf stelt de prijs beschikbaar aan een onderwijsinstelling en een zorginstelling in de vorm van een Innvire Innovatiepakket. De prijsuitreiking vond plaats tijdens: 'Nederland Innovatief: slimmer werken meer winst' in het WTC in Rotterdam. In totaal hebben aan de wedstrijd "Dit is mijn werkplek" 65 bedrijven, instellingen en individuen meegedaan. De wedstrijd was een initiatief van het NCSI, AT Osborne, KFN, Rijksgebouwendienst en het Innovatieplatform.

De jury onder leiding van Innovatieplatform-lid Melek Usta gaf ook prijzen aan verschillende categoriën. De jury benadrukt dat een goede werkplek het plezier en de creativiteit stimuleert. Criteria waarop de jury oordeelde waren onder meer:

  • keuzemogelijkheden,
  • een goede mix van open en gesloten,
  • het stimuleren van communicatie en kennisuitwisseling,
  • ondersteunen van geconcentreerd kunnen werken,
  • privacy,
  •  en een aantrekkelijke architectuur van gebouw en inrichting.

Winnaar in de categorie “De innovatief ingerichte organisatie”, is &Samhoud – een gewoon ongewoon adviesbureau die haar medewerkers plezier in het werk biedt met pleziermanagment en een inspirerende werkomgeving. Van bibliotheek, naar voetbaltafel tot wolkenkamer. Het resultaat: een omzetgroet van 30%.

Winaar in de categorie “De kleinschalige werkplek”, is de Ideeënbus – Een reclamebureau op wielen parkeert daar waar creatievelingen het lekkerst werken. De ideeënbus is wel wat anders dan systeemplafonnetjes en kantinekroketten.

Winnaar in de categorie “Werkomgeving als dynamisch cluster” is De Priva Campus – Een hightech en duurzame werkomgeving waar gewerkt wordt aan a better quality of life. Waar kennis stroomt en wordt vermenigvuldigd. En waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

BRON:
innovatieplatform
innvire

Lees ook:Het veiligste magazijn van Nederland?
Lees ook:Intel heeft veiligste magazijn van Nederland
Lees ook:Europese Week Start Veilig: winnaars Goede Praktijken competitie 2006
Lees ook:Stigas wint Europese prijs arbo en jongeren
Lees ook:Gezond Transport Prijs voor bedrijven en preventiemedewerkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.