Het veiligste magazijn van Nederland?

Wie wordt de opvolger van DHL Exel Supply Chain in Bergen op Zoom als het Veiligste Magazijn van Nederland? Elk magazijn, distributiecentrum of warehouse dat veiligheid en ergonomie hoog in het vaandel heeft staan, komt hiervoor in aanmerking. Inschrijven kan tot en met 15 juni.

Bedrijven kunnen zich inschrijven door het invullen en opsturen van een uitgebreid vragenformulier. Op basis van de ingestuurde formulieren selecteert de jury maximaal tien magazijnen. Zij krijgen een bezoek van een deskundige, die de veiligheid grondig onder de loep neemt. Na deze fase blijven drie kandidaten over. Daaruit wordt uiteindelijk de winnaar gekozen. In vergelijking met vorig jaar besteed de jury dit jaar extra aandacht aan het onderwerp ergonomie. In de vragenlijst zijn daarover een aantal vragen opgenomen.

De prijs wordt uitgereikt tijdens de Dag van het Magazijn. Dit jaarlijks terugkerend evenement is een dag voor het hele magazijn, waarin veiligheid en ergonomie op de werkvloer centraal staan. Initiatiefnemers van de dag èn van de prijs zijn BMWT-Keur, Randstad, VTL en Transport+Opslag.

Bron: http://www.logistiek.nl/veiligstemagazijn/

Lees ook:Intel heeft veiligste magazijn van Nederland
Lees ook:Meest innovatieve en inspirerende werkplek
Lees ook:Oproep Goede Praktijken tegen fysieke overbelasting
Lees ook:Winnaars Goede Praktijken competitie: Vertil je niet!
Lees ook:Ontwikkelingen VCA cursussen en examens

Eén reactie op “Het veiligste magazijn van Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.