Keurmerk hefbruggen groot succes

RAI Vereniging Keurmerk Hefbruggen groot succes

Het nieuwe keurmerk voor alle Nederlandse hefbruggen, dat RAI Vereniging officieel introduceert tijdens de opening van de AutovakRAI 2007, is nu al een groot succes. 16 bedrijven hebben zich ingeschreven als deelnemer.

 “Hiermee hebben we het grootste gedeelte van de Nederlandse hefbruggenmarkt binnen”, zegt Eric Rommerts, secretaris Autovak.

In Nederland zijn er 40 à 50 duizend hefbruggen in gebruik. Door de steeds hogere eisen op het gebied van arbeidsveiligheid ontstond de behoefte aan een goed keurmerk. Overigens zijn alle eigenaren van hefbruggen verplicht om deze op gezette tijden te laten keuren. Het RAI Vereniging Keurmerk Hefbruggen wordt erkend door BOVAG, RDW en FOCWA. Ook de Arbeidsinspectie juicht dit nieuwe initiatief van harte toe. Het Liftinstituut zorgt voor de kwaliteitsbewaking van de keuringen. Alle deelnemers aan het keurmerk worden vooraf getoetst op kwaliteit van werken en de kennis van de keurmeesters. Voor de eigenaren van de hefbruggen zijn de kosten van het keurmerk minimaal.

Meer informatie is te krijgen op de stand van RAI Autovak in de Westhal (standnr. 03.002) op de AutovakRAI 2007 (van 21 t/m 26 april) .

Meer?  http://www.raivereniging.nl/index.asp?nid=842&aid=1

Lees ook:Kinderarbeid ook bij bioproducten
Lees ook:FNV: Succes arboconvenanten twijfelachtig
Lees ook:Boaborea: 2 miljard euro omzet?… Was het maar waar!
Lees ook:Bedrijfsarts vecht voor positie
Lees ook:Fitter door gebruik van toetscombinaties in plaats van muizen

Eén reactie op “Keurmerk hefbruggen groot succes

  1. MAHA Nederland

    MAHA Nederland is sinds 1986 een belangrijke leverancier van premium werkplaatsinrichting. KIWA gecertificeerd en daardoor bevoegd om het leidingwerk in een auto- of truckgarage te installeren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.